Rijschool Rotterdam geeft 25 rijlessen gratis weg!

Rijschool Rotterdam dat haar 7-jarig bestaan viert,  geeft gratis rijlessen weg,  en wel in totaal 25 aan één persoon.  UpdateEdith van Groenlo  is de gelukkige winnaar.  Veel succes met je gratis rijlessen bij Autorijschool Rotterdam.

Wie is Autorijschool Rotterdam?

Rijschool Rotterdam is een klein familiebedrijf bestaande uit vader en dochter die samen een rijschool runnen.  De rrijschool rotterdam voordelenijschool geeft les in Rotterdam IJsselmonde en omgeving en bestaat inmiddels al 7+ jaar.  Behalve dat ze in tegenstelling tot de grotere rijscholen in de buurt,  goedkoper zijn,  bieden ze toch een kwalitatief sterk aanbod aan leerlingen.  Hun slagingspercentage liegt er niet om dat in vergelijking met andere rijscholen uitstekend is.

 

Wat heeft Autorijschool Rotterdam jou te bieden?

Autorijschool Rotterdam heeft jou een hoop te bieden. Zo kun je goedkoop, maar kwalitatief goede lessen bij ze nemen.  Je leert er veilig en zelfstandig rijden met de juiste, intensieve begeleiding van een ervaren rij-instructeur.  Tevens  krijg je regelmatig lessen en worden verschillende praktijksituaties en examenroutes met je doorlopen, zodat je optimaal voorbereid bent voor het rijexamen.

Hoeveel rijlessen moet ik nemen bij Rijschool Rotterdam?

Hoeveel lessen je moet nemen, hangt per geval af . Dat kun je niet zo 1,2,3 uitrekenen of vaststellen. Een vakkundige en ervaren rij-instructeur is in staat om een groves schatting te maken van wat jij aan rijlessen nodig hebt. Zo kan er een pakket op maat gemaakt worden en word je vervolgens optimaal voorbereid voor het rij-examen. Echter,  de schatting van de rij-instructeur kan natuurlijk niet precies genoeg zijn. Daarom kan het zo zijn dat je meer of minder rijlessen moet nemen.  Dat is van te voren niet te bepalen.  Lees het artikel Hoeveel rijlessen moet ik nemen bij Rijschool Rotterdam voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van deze rijschool?

Als je je afvraagt wat zijn de voordelen van Rijschool Rotterdam,  dan heb ik hier een pasklaar antwoord voor. Het is belangrijk dat je weet dat rijschool rotterdam een kleine partij in Rotterdam is, dat houdt dus in dat ze niet zoveel leerlingen hebben, maar wél daardoor extra, intensievere en speciale aandacht aan hun leerlingen kunnen besteden.  Je bent geen nummertje, maar een persoon. De band met de rij-instructeur is dus sterk en dat betaalt zich dubbel en dwars terug in de effectiviteit van de lessen:  je leert namelijk meer in minder tijd. Daardoor ben je sneller klaar, maar bespaar je ook een hoop geld.   Dat is misschien wel de voornaamste voordeel,  voor meer voordelen verwijs ik je door naar de bovenstaande webpagina “De voordelen van Rijschool Rotterdam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>